blog 1
Νέα

Τέσσερα Νέα Μετάλλια για τo Κτήμα Παλυβού στον Διαγωνισμό Decanter

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι το Κτήμα Παλυβού απέσπασε τέσσερα νέα μετάλλια στον διεθνή διαγωνισμό κρασιού Decanter World Wine Awards 2024! Αυτή η διάκριση αποτελεί μια σημαντική επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στην ποιότητα και την καινοτομία στην οινοπαραγωγή.

Τα Βραβευμένα Κρασιά

  1. Ktima Palivou Viognier
    • Με το εκλεπτυσμένο άρωμα και την πλούσια γεύση του, το Viognier κατέκτησε τους κριτές και απέσπασε ένα από τα πιο πολυπόθητα μετάλλια. Αυτό το κρασί ξεχωρίζει για τις νότες ώριμων φρούτων και τα λουλουδένια αρώματα του, που προσφέρουν μια μοναδική οινική εμπειρία.
  2. Diaselo Kydonitsa
    • Η Κυδωνίτσα με τη φρέσκια και ζωντανή της προσωπικότητα, κέρδισε τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τη φρουτώδη και ισορροπημένη γεύση της, καθιστώντας την ένα κρασί που αναδεικνύει τον τοπικό χαρακτήρα της περιοχής μας.
  3. Diaselo Assyrtiko
    • Το Ασύρτικο, με τη μεταλλικότητα και την φρεσκάδα του αναδεικνύει την δυναμική του ελληνικού αμπελώνα, συνδυάζοντας τη φινέτσα και την πολυπλοκότητα σε κάθε γουλιά.
  4. Ammos Terra Leone
    • Το Ammos Terra Leone, ένα κρασί με πλούσια ιστορία και ξεχωριστό χαρακτήρα, κατέκτησε και αυτό τις καρδιές των κριτών. Με έντονες νότες μπαχαρικών και ώριμων φρούτων, προσφέρει μια πλούσια και πολυσύνθετη γευστική εμπειρία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μας και φυσικά τους πελάτες μας για την συνεχή υποστήριξή τους. Αυτά τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας και του πάθους μας για την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών.

Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και ενθουσιασμό, διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους και παράλληλα ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνικές για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους λάτρεις του κρασιού.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας αυτές τις νέες διακρίσεις, δοκιμάζοντας τα βραβευμένα μας κρασιά στο οινοποιείο μας στην Αρχαία Νεμέα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Κτήματος Παλυβού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 2 =