Νέα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ 2019

Σάββατο 31 Αυγούστου & Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου
Το ραντεβού των αισθήσεων για ακόμη μια χρονιά δίδεται στους καταπράσινους αμπελώνες του Κτήματος Παλυβού σε ένα διήμερο festival οίνου και γαστρονομίας γεμάτο δρώμενα και εκδηλώσεις.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ– ΤΕΧΝΕΣ – ΓΝΩΣΕΙΣ – ΓΕΥΣΕΙΣ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
σας περιμένουν.

Σάββατο & Κυριακή

  • Ολοήμερες ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες στους αμπελώνες, στο κελάρι και στους χώρους του οινοποιείου μας.
  • Έκθεση Γλυπτικής του διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Καλλιτέχνη Κ. Παύλου Άγγελου Κουγιουμτζή.
  • Έκθεση με αξεσουάρ του κρασιού από την εταιρία Riedel.

Σάββατο

  • 12:00 – 13:00: Meat and Grill stories. Με χαρά θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να γευτούμε τη τέχνη του ψησίματος live από την πρώτη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη όπου θα βρίσκεται όλη μέρα μαζί μας για να μας μεθύσει γευστικά και να μας μυήσει στα μυστικά του σωστού Street Food.
    * Μετά τις 18:00 θα μπορείτε να επιλέξετε και να γευτείτε μαζί με ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί, τις ψητές λιχουδιές που θα αργοψήνονται από νωρίς μπροστά σας.
  • 13:30 – 14:30: Τι θα λέγατε για ένα παγωτό ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ, ένα παγωτό ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟ ή ένα παγωτό Κτήμα Παλυβού ΝΕΜΕΑ;
    Ο Γνωστός σε όλους μας PASTRY CHEF Διονύσης Αλέρτας δέχτηκε την πρόκληση και την πρόσκληση και δημιουργεί αποκλειστικά για μας 3 νέες γεύσεις ΠΑΓΩΤΟΥ με βασικό υλικό τις 3 ετικέτες του κτήματος όπου και θα μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • 13:30 – 14:30: Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από τον ίδιο, σεμινάριο παρασκευής του πιο νόστιμου παγωτού.
  • 15:00 – 17:00: Ο καταξιωμένος φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης μεταφέρει το studio του “Say Cheese” στο ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ.
    Γίνε και εσύ ο καλύτερος wine & food influencer μέσα από ένα workshop φωτογραφίας με μοντέρνο και ελκυστικό χαρακτήρα δημιουργώντας λαχταριστές και επιβλητικές φωτογραφίες με μια διαφορετική ματιά. Η καλύτερη λήψη θα κερδίσει μια φιάλη La Vie en Rose Magnum (1,5 lt.)
  • 17:00 – 18:30: «Σεμινάριο Riedel» Γευσιγνωσία κρασιού στα διάσημα ποτήρια Riedel από τον Γιώργο Λούκα, sommelier και Brand ambassador της Riedel.
    Η μαγεία της ανάδειξης του κρασιού μέσα από το σωστό ποτήρι.
    Πως αντιδρά άραγε το Αγιωργίτικο μας σε διαφορετικά είδη ποτηριών; Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει και θα σας εντυπωσιάσει.
    (θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας – μέγιστος αριθμός ατόμων 25 άτομα – δηλώστε συμμετοχή στο +30 694 3069 169 – Υπεύθυνες κρατήσεων Κα Σελάμη και Κα Ρηγάκη)
  • 17:00 – 20:30: Bee* Creative O Global Brand Ambassador for Casa Cuervo Στέλιος Παπαδόπουλος μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον workshop σας μυεί στη φιλοσοφία των cocktails και σας δείχνει τον τρόπο πώς να δημιουργήσετε μόνοι σας το δικό σας cocktail με βάση το κρασί.
  • 21:30: Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα και υποδεχόμαστε την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους μουσικούς της για να μας συνεπάρει σε ένα μουσικό ταξίδι κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αρχαίας Νεμέας.

Κυριακή

  • 10.00 – 12.00: Μικροί και μεγάλοι χωριζόμαστε σε 2 γκρουπ, πηγαίνουμε στον αμπελώνα και γινόμαστε και φέτος οι ΤΡΥΓHΤΕΣ του Κτήματος Παλυβού, ύστερα ακολουθούμε την ΙΩΑΝΝΑ – συντονίστρια του τρύγου για να μεταφερθούμε στο πατητήρι… και η γιορτή του τρύγου ξεκινά με το πάτημα των σταφυλιών μέχρι να πάρουμε τον πιο ζουμερό μούστο.
  • 12.00 – 14.00: PALIVOS Colour Day Festival Η γιορτή των χρωμάτων και της μουσικής έρχεται στο Κτήμα Παλυβού για να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της και να κλείσει τη φετινή διήμερη γιορτή με τον πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό τρόπο. Με πρωταγωνιστές τη μουσική, το ΧΟΡΟ και τα ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ του ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟΥ…. Μικροί & μεγάλοι τσαλακωνόμαστε, λερωνόμαστε και γινόμαστε όλοι παιδιά παίζοντας με τα χρώματα .
    (*TIP ίσως να χρειαστεί να έχετε μια δεύτερη αλλαξιά μαζί σας .)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + 18 =